Paleolit receptek

Balzsamecetes pulykapástétom

2019.02.21 15:29

Hozzávalók 2 személyre:
• 4 ek. kókuszzsír
• 8 dkg lila hagyma
• 20 dkg pulykamell
• 2 tk. fűszerpaprika
• 1 dl kókusztej
• 1 tk. kakukkfű
• só, bors, szerecsendió
• 1 ek. balzsamecet
• 20 dkg sárgarépa
• 20 dkg jégcsapretek
• néhány petrezselyemlevél a díszítéshez

Elkészítési idő: 20 perc


Elkészítés:
Kókuszzsíron aranybarnára pirítjuk a feldarabolt lila hagymát. Hozzáadjuk a felkockázott pulykamellet és a fűszerpaprikát, majd kb. 3-5 percig sütjük. Ezután összeturmixoljuk a kókusztejjel és a fűszerekkel, és tálalásig behűtjük.
A zöldségeket megtisztítjuk és felkarikázzuk. 1-1 teáskanálnyi pástétomot halmozunk rájuk, és apróra tépkedett petrezselyemlevéllel díszítjük a fogást.

Kezdjük az ünnepi lakomát egy tál könnyed és csábítóan étvágygerjesztő falatkával! Na, és az sem mellékes, hogy milyen gyorsan elkészül!

balzsamecetes pulykapástétom

Webáruház készítés