Új jelszó kérése
Termék részletek


Bear Grylls: Az élet törvényei

Raktárkészlet: VAN
Bear Grylls: Az élet törvényei
2 790 Ft (2 657 Ft+ÁFA)2790
Minőségét megőrzi:
Korlátlan ideig

A vadon törvényei hasznos dolgokra tanítanak. Szélsőséges élethelyzetekben az ember rákényszerül, hogy megragadja a lehetőségeket, szembenézzen a nehézségekkel, és az ösztöneire hagyatkozva leküzdje a legveszélyesebb akadályokat is. Az élet legnagyobb kihívása azonban az, hogy tartalmas és hasznos életet éljünk… 

 • Az élet törvényei-ben Bear Grylls azokat az örökérvényű tapasztalatokat és tanulságokat osztja meg olvasóival, melyeket a Föld legkegyetlenebb vidékein, embert próbáló kalandok során szerzett. Mit kell tennünk, hogy a legkeményebb körülmények között se adjuk fel soha? Hogyan érhetjük el, hogy mások a legnagyobb veszélyek között is bízzanak bennünk? Melyek azok a legalapvetőbb készségek, amiket tökélyre kell fejlesztenünk, ha ki akarjuk hozni magunkból a maximumot?
  Ne feledjük: mindannyian képesek vagyunk rá, hogy bátrabban és boldogabban éljünk! Nagy kalandok várnak még ránk!
  Bearrel a Discovery Channel képernyőjén is találkozhattok – két év kihagyás után rögtön két műsorral tér vissza. Október 3-án indul a hétköznapi emberek túlélési történeteit bemutató Bear Grylls: kiút a pokolból, míg november 7-től látható a Bear Grylls: túlélőpróba, amelyben tíz csapat versenyez, hogy kiderüljön, ki az egyetlen igazi túlélő. 
 • Gyártó
  Jaffa Kiadó
  Forgalmazó
  Jaffa Kiadó
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  9786155235856
  Tömeg
  401 g/db
Webáruház készítés