Dr. Tolnai: Érzékenyek szakácskönyve

Raktárkészlet: VAN
Dr. Tolnai: Érzékenyek szakácskönyve

Vajon mik a jó szakácskönyv fő ismérvei? Hogy olyan recepteket tartalmaz, amelyek elkészítéséhez azonnal kedvet kapunk? Talán hozzátartozik, hogy a receptek változatos alapanyagokból legyenek összeállítva, és lehetőleg legyenek egészségesek. Az pedig már csak hab a tortán, ha a szerző közvetlensége és az ínycsiklandozó fotók magával ragadnak. 
Jelen szakácskönyvben a felsoroltakkal mind találkozunk. 
A szerző, Dr. Tolnai Orsolya akkor kényszerült szembenézni azzal, hogy felfedezze a glutén-, laktóz- és cukormentes ételekben rejlő lehetőségeket, amikor a már meglévő inzulinrezisztenciája mellé glutén-, és laktózérzékenységet is diagnosztizáltak nála. Ő azonban megtalálta a módját, hogyan tud boldogulni a „mindenmentes” táplálkozás útvesztőjében, hogyan tudja a lehető legváltozatosabb ételeket elkészíteni laktóz, glutén, és cukor használata nélkül. Ezeket a felfedezéseket receptkönyvén keresztül most nekünk is átadja. 
Receptjeiben megpróbálta a hagyományost a modernnel, a teljesen szokványos alapanyagokat a kevésbé szokványosakkal ötvözni. 

3 550 Ft (3 381 Ft+ÁFA)
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Az új alapanyagokkal való kísérletezésnek köszönhetően számos olyan ételt készített el, amelyekről nem is gondolnánk, hogy mennyire finomak és különlegesek. Néhány, elsőre talán kevésbé összeillő, de mindenesetre határozottan furcsáknak mondható alapanyag ötvözéséből olyan ínycsiklandozó ételek születtek meg, amelyek után biztosan mind a 10 ujjunkat megnyaljuk majd, ha mi is elkészítjük.
Így találkozunk a teljesség igénye nélkül a málnadzsemben a levendulával, a ribizlidzsemben rózsavízzel, a kókuszos palacsintában balzsamecetes málnával, mangó salsával, vagy céklával a csokoládétortában. A különlegesebb hozzávalókon kívül a legkülönbözőbb lehetőségeket tárja elénk reggeliktől egészen a desszertekig.
A könyvben változatosan megjelenik a modern és a nemzetközi konyha ízvilága is, mindezt úgy, hogy az határoktól csak gazdagodott az étrendünk.

Jó szívvel és meggyőződéssel ajánlható ez a receptgyűjtemény mindazoknak, akik szeretik a gyorsan elkészíthető, ízletes ételeket, akik szívesen kísérleteznek új alapanyagokkal úgy, hogy a siker garantált, akik számára fontos az egészségtudatos táplálkozás és természetesen azoknak, akiket érzékenyen érint a hagyományos nyugati étrend. A szerző olyan, mint ez a receptkönyv. Jól összeszedett, színes és fantáziadús személyiség. Tolnai Orsolya kitűnő példa arra, hogy az elsőre nehéznek tűnő élethelyzet - "mit fogok ezentúl enni?!" - hogyan válhat kitartással, pozitív hozzáállással és egy nagy adag kísérletezőkedvvel sikerré. Ez a szakácskönyv, melyet a kezében tart, több táplálék intoleranciát is figyelembe vevő, kreatívan megalkotott ételek gyűjteménye, amelyben megtalálható a modern és nemzetközi konyha ízvilága. Nagyszerű segítséget nyújt ahhoz, hogy a táplálékallergiával ku?zdők étkezése ne a korlátokról, hanem a lehetőségekről szóljon.

Hasonló termékek
Bear Grylls: Tűzön-vízen át!
2 790 Ft (2 657 Ft+ÁFA)
Paleovital receptsorozat III.
1 300 Ft (1 238 Ft+ÁFA)
Paleolit főzőleckék DVD I.
499 Ft (393 Ft+ÁFA)
PALEOkos receptkönyv 1.
2 990 Ft (2 848 Ft+ÁFA)
PALEOkos receptkönyv 2.
2 990 Ft (2 848 Ft+ÁFA)
Bear Grylls: A te életed - Eddz érte!
3 190 Ft (3 038 Ft+ÁFA)
Adatok
Gyártó
Perfact-Pro Kft.
Forgalmazó
Perfact-Pro Kft.
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
9789639929463
Tömeg
200 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés