Paleolit receptek

Háromperces hideg leves

2019.06.13 10:41
Háromperces hideg leves

Hozzávalók 4 személyre:
• 2 avokádó
• 1 kígyóuborka
• friss bazsalikom ízlés szerint
• 8 dl ToTu tej
• törött bors
• só

Elkészítés:
Az avokádót félbevágjuk. Magját eltávolítjuk. Kikanalazzuk a húsát. A kígyóuborkát felkarikázzuk. Ezek után a teendőnk már csak annyi, hogy a hozzávalókat krémesre turmixoljuk, és már fogyaszthatjuk is a levest.

Melegebb napokon előfordul, hogy egyáltalán nem kívánjuk a meleg ételeket,
és nincs kedvünk a hőségben a tűzhely előtt ácsorogni. Ilyenkor készülnek ezek a hűsítő, könnyed, valóban pillanatok alatt összeállítható, mégis laktató levesek.

Szabó Anita receptje