Paleolit receptek

Pisztáciás-aszalt szilvás „ricottagolyók”

2018.02.01 17:20

Hozzávalók (12 darabhoz):
- 20 dkg ToTu
- 8 dkg ToTu krém
- 6-8 szem aszalt szilva aprítva
- 8 dkg sós, pörkölt pisztácia durvára darálva

Elkészítési idő: 15-20 perc



Elkészítés:
A ToTut botmixerrel krémes állagúra dolgozzuk a ToTu krémmel, hozzáadjuk az apróra vágott aszalt szilvát, és öszszekeverjük. Kézzel diónyi golyókat formázunk, és a durvára darált pisztáciába forgatjuk őket.

Nagyon finom, pár perc alatt elkészíthető finomság, ami ajándéknak sem utolsó! A bevonathoz használt magvak és aszalt gyümölcsök ízlés szerint variálhatók.

pisztáciás-aszalt szilvás ricottagolyók