Paleolit receptek

Vaníliás gesztenyefelfújt

2019.09.12 13:36
Vaníliás gesztenyefelfújt

Hozzávalók 4 adaghoz:
• 20 dkg natúr gesztenyemassza
• 8 dkg porított eritrit
• 80 ml kókusztej
• 2 nagy tojás
• frissen őrölt vanília
• 4 ramekin (kis méretű tűzálló edény)

Elkészítési idő: 20 perc


Elkészítés:
A gesztenyemasszát kiolvasztjuk, simára keverjük az eritrittel, a kókusztejjel, valamint a tojásokkal. Vaníliával bőven fűszerezzük, és elosztjuk négy kizsírozott ramekin között. 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és 15 percig sütjük. Melegen tálaljuk.

Gyors és egyszerű desszert a gesztenye szerelmeseinek. Gyümölcsmártással vagy kompóttal, illetve friss gyümölcssalátával kínálhatjuk.

Laurien Van Noortwijk receptje