Új Jelszó Kérése
Termék Részletek


5-Lox Inhibitor (60) kaps Life Extension

5-Lox Inhibitor (60) kaps Life Extension
 • 5-Lox Inhibitor (60) kaps Life Extension
7 290 Ft (5 740 Ft+ÁFA)7290
Minőségét megőrzi:
2017.02.28.
Gyűjtőcsomagolás:
1 karton = 12db

Az 5-lipoxigenáz (5-LOX) a lipoxigenáz enzimek családjába tartozik. Feladata a zsírsavak átalakítása leukotriénekké. A túl magas 5-LOX enzim szint olyan gyulladásos reakciókhoz vezethet, amelyeket az idősödő emberek gyakori problémáival hoznak összefüggésbe.

 • A normális öregedés a kívántnál magasabb 5-LOX szinttel jár.

  A tipikus nyugati étrend fokozza a kockázatokat. Az omega 6-ban gazdag táplálékok fogyasztása – mint a vörös hús baromfi, a tojás és a tejtermékek, magas glikémiás indexű szénhidrátok – arachidonsav túltermeléshez vezet. Az arachidonsav magas szintjére szervezetünk válaszként 5-LOX enzimet termel.

  Az 5-LOX az arachidonsavat olyan gyulladáskeltő összetevőkké bontja le, mint például a leukotrién B4, amely egy, az ízületek, érfalak és egyéb szövetek elleni támadásokat  elősegítő molekula. Maga az 5-LOX nemkívánatos sejtosztódási változásokban játszik szerepet.

  A jó hír azonban az, hogy egy indiai növény, a Boswellia serrata kivonata kutatások szerint hatékony az 5-LOX semlegesítésében. A boswellia, amit évszázadokon át gyulladáscsökentőként használtak, egy természetes 5-LOX gátló, amely sejtszinten lép közbe, hogy annak nem kívánt hatásait blokkolja. Kutatások igazolják, hogy a boswelliában található AKBA (3 -O -acetil -11- keto - ß - boswellia sav) nevű vegyület a felelős ezen jótékony hatásért.

  Azonban a boswellia sajnos gyengén szívódik fel a vérben. Ezért bemutatjuk a szabadalmaztatás alatt álló, sztenderdizált formájú boswelliát, mely az Apr?sFlexŽ nevet kapta. Az Apr?sFlexŽ 52 százalékkal hatékonyabban szívódik fel a vérben mint a korábbi boswellia kivonatok.

  Minden 100 mg-os vegetáriánus 5-LOX gátló kapszula 20% aktív AKBA tartalommal bír a boswelliából. Az emberek többségének napi egy kapszula elég.

   

 • Kiszerelés
  60 kapszula
  Márka
  Life Extension
  Gyártó
  Life Extension
  Forgalmazó
  Vitabest Kft.
  Cikkszám
  737870163961
  Tömeg
  40 g/db
Webáruház készítés