Új Jelszó Kérése
Termék Részletek


Rhodiola Extract (60) kapszula Life Extension

Rhodiola Extract (60) kapszula Life Extension
 • Rhodiola Extract (60) kapszula Life Extension
7 790 Ft (6 134 Ft+ÁFA)7790
Minőségét megőrzi:
2018.02.28.
Gyűjtőcsomagolás:
1 karton = 12db

Gyakori panasz az idősebb korosztály részéről a fizikai és szellemi energiában bekövetkező veszteség. Ahogy öregszünk, sejtjeink energiatermelő képessége csökken. Sok kutató hisz abban abban,  hogy a sejtenergiában jelentkező deficit központi tényező számos probléma előfordulásában.

A Rhodiola (Rhodiola rosea) egy orosz növény amelynek figyelemre méltó tulajdonsága, hogy hatékonyan javítja a sejtek energia felhasználását.

 • A rhodiola segít a mitokondriumokban, azaz a  sejtek erőműveiben magasabb adenozin-trifoszfát (ATP) szintek elérésében, ezáltal táplálva a szervezetet a napi tevékenységek elvégzéséhez szükséges energiát szolgáltató molekulákkal (ATP).

  Egy klinikai kísérletben már egyetlen adag rhodiola javított a gyakorlatok során a kitartáson. Egy, a leghitelesebb klinikai módok közé tartozó kettős-vak, keresztezett(double blind, crossover)kísérletben a rhodiola javította a résztvevők szellemi képességét, beleértve az asszociatív gondolkodást, a rövidtávú memóriát, a koncentrációs- és számolási készségeket valamint az audiovizuális érzékelés sebességét. Statisztikailag szignifikáns fejlődést jelentettek már két hét használat után.  A legújabb klinikai kutatások kimutatták, hogy a Rhodiola rosea jelentősen javítja a fizikai és kognitív funkciókat.

  A piacon fellelhető számos Rhodiola készítménytől eltérően a Life Extension Rhodiola kivonatához csak az eredeti Rhodiola rosea fajtákat használjuk fel, és a kivonatban 3% rosavin és minimum 1% salidrosides található, amely arány megegyezik a klinikai kísérletek során használt aktív adaptogének koncentrációjával. 

   

 • Kiszerelés
  60 kapszula
  Márka
  Life Extension
  Gyártó
  Life Extension
  Forgalmazó
  Vitabest Kft.
  Cikkszám
  737870889069
  Tömeg
  50 g/db
Webáruház készítés