Új Jelszó Kérése
Termék Részletek


Sea-Iodine (60) kapszula Life Extension

Sea-Iodine (60) kapszula Life Extension
 • Sea-Iodine (60) kapszula Life Extension
2 990 Ft (2 354 Ft+ÁFA)2990
Minőségét megőrzi:
2016.12.31
Gyűjtőcsomagolás:
1 karton = 12db

Az amerikaiak évtizedeken át azt hallották, hogy kerülniük kell az asztali sót. Azonban amikor a jódozott só fogyasztását csökkentjük, egyúttal akaratunkon kívül a jód-bevitelt is káros szintre csökkenthetjük. Az amerikai Nemzeti Egészséget és Táplálkozást Vizsgáló Felmérés (National Health and Nutrition Examination Survey, NHANES) eredményei kimutatták, hogy a vizeletünkben fellelhető jód 1970 óta drámai mértékben csökkent.

 • Jó hírünk van: elhagyhatja a jódozott asztali sót étrendjéből anélkül, hogy a jód jótékony hatásairól le kellene mondania! A Sea-Iodine™ (tengeri jód) egy szabadalom által védett költséghatékony készítmény, amelyet az egészségükre odafigyelő embereknek fejlesztettek ki, akik szeretnék az ideális jódszintjüket fenntartani. A tengeri algák keverékéből származó természetes alapanyagok révén a Sea-Iodine™ elhozta számunkra a tenger egészségét miközben elkerülhetjük a túlzott sóbevitelt.

  A Sea-Iodine™ -ban található algák Izland és Nova Scotia kristálytiszta vizeiből származnak. Termékünk révén a napi javasolt bevitel 667%-nak megfelelő természetes jódhoz juthat szervezetünk.

  A jód egy egészség-javító nyomelem, mely az élethez nélkülözhetetlen. Elsődleges biológiai szerepe pajzsmirigy trijód-tironin (T3) és tiroxin (T4) hormonjainak termelésében rejlik. A T3 és T4 molekulák három, illetve négy jód atomot tartalmaznak. A pajzsmirigy aktívan elnyeli a jódot a vérből, majd felhasználja azt  ezen hormonok, illetve molekulák termelésére és felszabadítására.

  A jód számos tengeri növényben megtalálható. A tengeri táplálékot nélkülöző területeken a lakosság jód-szintje is alacsonyabb. Ezért aznyugati sógyártók régóta jódot adnak a sóhoz, hogy a lakosság étrendjéből ez a létfontosságú nyomelem ne hiányozzon. Azonban a túlzott asztali só fogyasztással járó kockázatok mára széles körben ismertek, ami felveti a problémát: hogyan juthatunk a létfontosságú jódhoz egészséges formában?

   A sors iróniája, hogy az egészségtudatos emberek így gyakran ki vannak téve az alacsony jód-szint veszélyeinek. Ennek egyik oka, hogy a sportolók és a nehéz fizikai tevékenységet végző emberek „kiizzadják” ezt a nyomelemet. A vegetáriánusok szintén magasabb eséllyel szenvednek alacson jód-szinttől, mivel a növényi eredetű táplálékok jellemzően kevesebb jódot tartalmaznak mint a húst tartalmazó ételek. Egy tanulmány kimutatta, hogy a vegetáriánusok 25 százaléka, míg a vegánok 80 (!) százaléka szenved jód-hiányban. 

   

 • Kiszerelés
  60 kapszula
  Márka
  Life Extension
  Gyártó
  Life Extension
  Forgalmazó
  Vitabest Kft.
  Cikkszám
  737870153467
  Tömeg
  60 g/db
Webáruház készítés