Új Jelszó Kérése
Termék Részletek


Super Bio-Curcumin BCM 95 (60) kapszula Life Extension

Super Bio-Curcumin BCM 95 (60) kapszula Life Extension
 • Super Bio-Curcumin BCM 95 (60) kapszula Life Extension
13 690 Ft (10 780 Ft+ÁFA)13690
Minőségét megőrzi:
2018.01.31.
Gyűjtőcsomagolás:
1 karton = 12db

A kurkumin vilgszerte tudósok széles körét ejti ámulatba figyelemre méltó jótékony egészségre gyakorolt hatásainak széles körével.  A kurkumin egy, a kurkuma nevű fűszerben található polifenol, melyet először 3,000 évvel ezelőtt használtak az indiaiak a tradícionális ajurvédikus gyógyászatban. A modern tudomány azóta felismerte, hogy a kurkuminnak figyelemre méltó egészségjavító hatása van szinte az összes testünkben található szervrendszerre, beleértve a kurkumin azon tulajdonságát, hogy az gátolja a gyulladáskeltő enzimek képződését.

 • Tanulmányok sora a gyulladást egy nukleáris faktor-kappa B (NF-kappaB) nevű fehérje molekula túltermelésével hozta összefüggésbe. NF-kappaB egy kapcsolóként működik, ami a szervezet gyulladásos reakcióiért felelős indítja be. Mivel az NF-kappaB termelődés fokozódik az öregedő szervezetben, számos tudós foglalkozott azzal, hogyan lehetne az NF-kappaB-t, illetve annak szervezetre gyakorolt hatásait módosítani.

  A kurkumin kifejezetten erős gátló hatást mutatott a szervezet NF-kappaB aktiválásával szemben. A kurkumin meggátolja az NF-kappaB túltermelődését.

  Sőt, a kurkumin ezen kívül gátolja az arachidonsav metabolizmusát, valamint a ciklooxigenáz, a lipoxigenáz és a citokinek tevékenységét (interleukinek és tumor nekrózis faktorok)

  További klinikai vizsgálatok arra utalnak, hogy a kurkumin az bél és ízületek egészségének megtartásában is fontos szerepet játszhat. A kurkumin szintén segíthet az egészséges vérlemezke funkció fenntartásában, valamint immunmoduláló hatása is lehet a hízósejtekben található hisztamin felszabadulásának gátlása révén. Más tanulmányok rámutatnak a kurkumin egészséges agyi működést támogató és neuroprotekciót / idegvédelmet kínáló potenciáljára.

  A kurkumin ezen felül hatékonyan segítheti a hasnyálmirigy egészségét is. A kurkumin sokrétű hatásai közé tartozik az ösztrogént utánzó vegyületek és a szabadgyökök elleni védelem, valamint a sejtciklus normalizálása.

  A probléma azonban az, hogy a kurkumin gyengén szívódik fel a véráramba. A Super Bio-kurkuminŽ ezzel szemben hétszer olyan jól szívódik fel, mint a hagyományos kurkumin. Ez a szabadalmaztatott készítmény képviseli jelenleg a leginkább költséghatékony módját annak, hogy ehhez a létfontosságú tápanyaghoz hozzájussunk. Tanulmányok kimutatták, hogy egy 400 mg-os kapszula ebből a kurkuma vegyületből olyan kurkumin szintet biztosít vérünkben, amit más kereskedelmi forgalomban kapható kurkumin készítményekkel csak 2500-2800 mg bevétele esetén érhetünk el. Ezen kívül ez a kurkuma készítmény nem csak nagyobb csúcs-vérszint elérését teszi lehetővé, de a kurkumin majdnem kétszer annyi ideig marad a véráramban, mint a legtöbb kurkumin készítmény esetében. Emellett ez a jobb felszívódást biztosító készítmény más előnyös kurkuma vegyületeket is tartalmaz a szabadalmaztatott kurkumin mellett.

  Minden egyes 400 mg-os Super Bio-kurkuminŽ kapszula a szokványos 95%-os kivonatoknál 2,772 mg-nak felel meg.

   

 • Kiszerelés
  60 kapszula
  Márka
  Life Extension
  Gyártó
  Life Extension
  Forgalmazó
  Vitabest Kft.
  Cikkszám
  737870407065
  Tömeg
  70 g/db
Webáruház készítés