Új Jelszó Kérése
Termék Részletek


Super Omega-3 (60) kapsz Life Extension

Super Omega-3 (60) kapsz Life Extension
 • Super Omega-3 (60) kapsz Life Extension
6 190 Ft (4 874 Ft+ÁFA)6190
Minőségét megőrzi:
2018.02.28.
Gyűjtőcsomagolás:
1 karton = 12db

Szervezetünknek a túléléshez szüksége van zsírsavakra, és kettő kivételével elő is tudja őket állítani. A kettő kivétel a linolsav (LA) az omega 6 családból, a másik az alfa-linolénsav (ALA) az omega 3 családból. Ezt a két zsírsavat táplálkozás útján kell bevinni szervezetünkbe és így  esszenciáliszsírsavaknak (EFA) számítanak.

 • Az omega 3 zsírsavak hidegvízi halakban és halolajakban, PERILLÁBAN és lenmag olajban találhatóak, emellett létfontosságú elemei az egészséges étrendnek. Az omega 3 olajak eikozapentaénsavat (EPA) és dokozahexaénsavat (DHA) tartalmaznak, melyek az omega 6 zsírsavakat magas arányban tartalmazó tipikus nyugati étrendből hiányoznak. Szervezetünk az ALA-ból szintetizálhat  EPA-t és DHA-t, azonban az EPA és DHA szintézis elégtelenül működhet bizonyos körülmények között, beleértve a nyugati típusú étrend fogyasztását. 

  A legtöbb nyugati társadalom tagja túl sok omega 6 telítetlen zsírsavat fogyaszt, és túl kevés omega 3 telítetlen zsírsavat. Sőt, a legtöbb nyugati étrend nagyjából 20-szor annyi omega 6-ot tartalmaz mint omega 3-at. Egészséges étrend esetén az omega 6 : omega 3 aránynak 1:1 és 4:1 között kéne lennie.

  Tanulmányok széles köre utal a mediterrán diéta – amely gazdag omega 3 zsírsavakban, az olivaolajban is található egyszeresen telítetlen zsírsavakban és antioxidánsokban gazdag gyümölcsökben – szív- és érrendszerre, valamint élettartamra gyakorolt jótékony hatásaira. Más kutatások pedig az omega 3 fontosságát igazolják a szív és érrendszer egészségében.

  A Life Extension Super Omega 3 készítménye egy prémium minőségű, tudományosan hitelesített halolaj koncentrátum fenntartható forrásokból készítve. A készítmény szinergikus tápanyagok teljes és szabadalmaztatott spektrumára épülve tudományosan bizonyítottan támogatja a szív egészséges működését.

  Számos kutatás igazolja a halolajban található omega 3 zsírsavak, illetve az olivában található egyszeresen telítetlen zsírsavak és polifenolok egészségre gyakorolt jótékony hatásait. 

  Termékünk az egyetlen kereskedelmi forgalomban kapható halolaj-készítmény, amely ilyenszinten/mennyiségben  tartalmaz esszenciális/létfontosságú zsírsavakat, szezám lignanokat és oliva polifenolokat.

  A Life Extension Super Omega 3 készítménye szabadalom által védett EPA/DHA technológiát alkalmaz, amely tiszta, stabil és fogyasztóbarát halolajat eredményez.

  A Super Omega 3-ban használt Pure+™ halolajat szabadalmaztatott technológia segítségével állítják elő, mely során egy fejlett desztillációs folyamat végén a szennyező anyagokat a lehető legalacsonyabb szintre szorítják le. Az így nyert, minőségében kiemelkedő halolaj túlszárnyalja a minősítő intézetek szabványati! 

  A zsírsavak instabil természete korlátozza azok  biológiai hatásosságát szervezetünkben. Tudományos kutatások igazolják, hogy amikor a szezám lignanok halolajjal vannak párosítva, a jótékony hatások felerősödnek.

  A szezám lignanok segítenek a lipid-peroxidáció elleni védelemben, így megerősítve a DHA stabilitását a szervezetben. Ezen lignanok szintén segítségünkre vannak  a zsírsavak megfelelő útra terelésében, ezáltal csökkentve a gyulladásos reakciókat. A Super Omega 3 a sztenderdizált szezám lignanokon keresztül segíti a feljavított EPA/DHA halolaj jótékony hatásait.

  A mediterrán diéta modellezésére a Super Omega 3-ban egy sztenderdizált oliva-kivonatot alkalmaztunk amely egy erős antioxidánst, a polifenol hydroxytyrosol-t szolgáltat/szállít ami védi a normál LDL-t az oxidációtól és a szabadgyökök ellen hat.

  Kutatások kimutatták, hogy az olivaolaj és a halolaj kombinációja jobban segít a gyulladások ellen mint a placebók vagy a halolaj egyedül, így négy Super Omega 3 kapszula 4-6 evőkanál extraszűz olivaolajnak megfelelő polifenolt tartalmaz.

  A Super Omega 3-ban magas koncentrációjú olivakivonat található standardizált hydroxytyrosol, tirozol, verbascoside és oleuropein polifenol tartalommal. Kutatások rámutatnak az oleuropein szerepére a génexpresszió kedvező megváltoztatásában, a bőrsejtek öregedésének késleltetésében és a normális trombocita aktiváció fenntartásában.

  Bíztató de még nem bizonytó erejű kutatások utalnak arra, hogy az EPA és DHA tartalmú omega 3 zsírsav fogyasztás csökkentheti a koszorúér-betegség kockázatát.

   

 • Kiszerelés
  60 kapszula
  Márka
  Life Extension
  Gyártó
  Life Extension
  Forgalmazó
  Vitabest Kft.
  Cikkszám
  737870198369
  Tömeg
  150 g/db
Webáruház készítés