Új Jelszó Kérése
Termék Részletek


Szűz lazacolaj kapsz kismamáknak Nor-Oil

Szűz lazacolaj kapsz kismamáknak Nor-Oil
4 990 Ft (3 929 Ft+ÁFA)4990
Minőségét megőrzi:
2017.03.30.
Gyűjtőcsomagolás:
1 karton = 10db

Tiszta, friss, Omega-3 zsírsavakban gazdag norvég lazacolaj kapszula hozzáadott folsavval. Tartósítószer mentes, természetes antioxidánst tartalmaz, mely biztosítja a frissességének megőrzését.

 • Összetevők:   Friss szűz lazacolaj, folsav, lágy zselatin kapszula,

                            antioxidánsok (természetes tokoferolok, rozmaring kivonat)

  Adagolás:       Napi 2 kapszula

  A kapszulák számának növeléséről egyeztessen orvosával, gyógyszerészével, természetgyógyászával.

   

  Érzékszervi jellemzők:

  ˇ         szín: méregzöld

  ˇ         megjelenés: a lágy zselatin kapszulák, a hőmérséklet és a fényviszonyoknak megfelelő bliszteres kiszerelésben kerülnek forgalomba, ami megvédi a sérüléstől

  ˇ         szag: semleges, gyakorlatilag szagtalan

  ˇ         minőség-megőrzési idő: a doboz alján

  ˇ         tárolás: száraz, hűvös, sötét helyen célszerű tárolni. Tárolás során védeni kell a víztől, a fénytől, illetve a magas és a nagyon alacsony hőmérséklettől

   

  Jellemzők:

  ˇ         Polarol friss szűz lazacolaj 1000 mg (1 kapszula)

  ˇ         Omega-3 zsírsavak 215 mg

  ˇ         Amiből:

  ˇ         EPA zsírsavak 48 mg

  ˇ         DHA zsírsavak 72 mg

  ˇ         DPA zsírsavak 25 mg

  ˇ         Egyéb Omega-3 zsírsavak 70 mg

  ˇ         Más zsírsavak 785 mg

  ˇ         Folsav 400 ľg

   

  A folsav és a terhesség

   

  Várandósság alatt megnő a szervezet folsav igénye!

  Elsősorban a velőcső-záródási rendellenességek megelőzése miatt van nagy szerepe, hiszen a terhesség korai szakaszában a fejlődő embrió gerincét, a velőcsövet lezáró folyamat csak folsav megfelelő mennyiségű jelenlétében megy végbe hibátlanul.

  A terhesség során a magzat fejlődését leginkább a sejtosztódás határozza meg, ezért a megfelelő mennyiségű folsav bevitele a DNS előállításában betöltött szerepe miatt rendkívül fontos.

  A napi szükséglet 0,05-0,2 mg, ami terhesség alatt 0,3-0,4 mg-ra nő. Így a terhességre való felkészülés alatt, illetve a terhesség első 12 hetében az ajánlott napi adag napi 0,4 mg, azaz 400 ľg. Maximálisan napi 1 mg vehető be!

   

  Mik is azok a velőcsőzáródási rendellenességek?

  A velőcsőzáródási rendellenességek (agy- és koponyahiány, nyitott gerinc) a leggyakoribb fejlődési rendellenességek közé tartoznak. 

  A magzati idegrendszer fejlődése során az agy és a gerincvelő az ún. velőlemezből alakul ki, amely normális esetben velőcsővé záródik. Ha ez a záródás elmarad vagy nem teljes, akkor beszélünk velőcső záródási rendellenességről. 

  A velőcső záródására a terhesség 28. napjára fejeződik be.

  A folsav bevitele javasolt kismamáknak, mert:

  • Hozzájárul a normál vérképződéshez
  • Hozzájárul a normál homocisztein-anyagcseréhez
  • Hozzájárul a normál pszichológiai funkciók fenntartásához
  • Hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez
  • Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez
  • Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban
  • A terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében
  • Részt vesz a normál aminosav-szintézisben.

  lazacok tenyésztése és az olaj gyártásának teljes folyamata (kapszula előállítása is) Norvégiában a Nordlaks lazacfarmon, magas minőségi követelmények között történik. A feldolgozásra kerülő lazac környezeti szennyeződésektől és egészségre káros anyagoktól mentes, ezért nincs szükség finomításra, hatóanyag pótlásra, vegyi kezelésre, vagy olyan eljárásra, mely akár több órán át keresztül tartó, 180-250 °C-ra történő hevítéssel jár együtt.

  A NOR-OIL Szűz Lazacolaj alacsony hőfokon (max. 90 °C-on, azaz párolási hőmérséklete), max. 2 percig tartó eljárással kerül kinyerésre, ezért a halolaj stabil marad, megőrzi természetes hatóanyagait és nagyságrendekkel jobb felszívódást biztosít. Olyan, mint amikor FRISS LAZACOT fogyaszt!

  Az olaj extra frissességét a kihalászástól számított 75 percen belüli kinyeréssel érik el. Az olajhoz adott Super FreshTM természetes antioxidáns koncentrátum teszi a világ egyik legjobb minőségű, legfrissebb lazacolajává. A NOR-OIL Szűz Lazacolaj kiemelten friss, TOTOX* értéke < 2 az olaj kinyerésének pillanatában, ezért prémium minőségű Omega-3 forrás.

  A norvég, 196. számú Rubin tanulmány 2010 szeptemberében került publikálásra. Ez egy megrázó eredménnyel bíró tanulmány a norvég piacon kereskedelmi forgalomban lévő Omega-3 termékek minőségével kapcsolatban. 113 terméket vizsgáltak meg az áruházakban, gyógyszertárakban, bioboltokban és az interneten kapható Omega-3 termékek közül. Ezen termékek frissességét, oxidáltságuk mértékét vizsgálták, melyet a TOTOX (teljes oxidáltság) érték használatával tettek meg. A Rubin tanulmány alapján mindössze 4 termék teljesítette a GOED max. 26-os határértékét, ezek közül is a NOR-OIL Szűz Lazacolaj forrásának, a Nordlaks lazacfarm olajának volt a legjobb értéke!

  A kapszula anyaga lágy zselatin, mely könnyű felszívódást biztosít és megőrzi a kapszula tartalmának minőségét.

   

 • Kiszerelés
  60 kapszula
  Márka
  Nor-Oil
  Forgalmazó
  Products of Norway Kft.
  Cikkszám
  5999885207091
  Tömeg
  80 g/db
Webáruház készítés