Paleovital receptsorozat IV.

Raktárkészlet: VAN
Paleovital receptsorozat IV.

Paleolit édességek

1 300 Ft (1 238 Ft+ÁFA)
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Reményeim szerint, ha megvetted, és most boldogan a kezedben tartod a folyamatosan megjelenő PaleoVital Receptgyűjtemény IV. részét, a „Paleós édességek"– 100% paleo” című könyvet, akkor ez a vásárlás olyannyira tudatos volt a részedről, hogy Loren Cordain és Szendi Gábor tudományos okfejtéseit ismered, tehát alapvetően tisztában vagy a paleolit táplálkozás lényegével.
2010 júliusában kezdtem el BB Boldogbuldog nick néven a Paleolihlet blogomat írni.
2011 februárjában, miután a Paleolihlet kinőtte a kereteit, indítottam el a PaleoVital blogot. Mindkét blogom a mai napig él. Az új PaleoVital a 100%-os paleos ételek  logja lett, a Paleolihlet - a kompromisszumos paleos ételeké. 2011 tavaszán több mint 500 paleos recept olvasható a két blogon.
Ezennel – saját kiadásban - egy könyv-sorozatot indítok útjára, felhasználva összegyűjtött receptjeimet. A receptek nagy részét jómagam találtam ki, de igen sokat paleos barátaim küldtek el nekem, azzal a céllal, hogy tegyem azokat közhírré a blogomon.
A most induló könyvsorozattal szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy minél több emberhez jusson el a paleos szemléletű étkezés és életmód. A könyv formátum lehetővé teszi, hogy olyanok is olvashassák a recepteket, akik nem számítógépeznek, és olyanoknak is fontos lehet a könyv, akik az interneten kívül még mindig szívesen forgatnak papír alapú kiadványokat. Bízom abban, hogy a paleos „szakácsok” szívesen használnak majd főzés közben egy „konyhabarát”
receptgyűjteményt, mert úgy gondolom, hogy manapság még kevesen főznek „lap-top-ot a hónuk alá csapva” módszerrel.
Tehát Kedves Paleosok! – olyanok, akik azért követitek ezt az életmódot, mert óvni szeretnétek magatokat és szeretteiteket a különféle betegségektől, továbbá olyanok, akik már sajnos megbetegedtetek, de gyógyulni és élhetőbb életet kívántok élni! – Szeretettel köszöntelek Benneteket! Remélem, hogy a PaleoVital Receptgyűjtemény valamennyi része sok hasznos információt ad majd számotokra! Jó egészséget kívánok mindenkinek!

Hasonló termékek
Dr. Tolnai: Érzékenyek szakácskönyve
3 550 Ft (3 381 Ft+ÁFA)
Paleolit főzőleckék DVD I.
499 Ft (393 Ft+ÁFA)
Bear Grylls: Istenek aranya
2 350 Ft (2 238 Ft+ÁFA)
Paul Coach Wade: Fegyencedzés 2
3 190 Ft (3 038 Ft+ÁFA)
PALEOkos receptkönyv 1.
2 990 Ft (2 848 Ft+ÁFA)
Paleo sületlenségek
1 090 Ft (1 038 Ft+ÁFA)
Sáfrán Mihály: Napfény diéta
3 990 Ft (3 800 Ft+ÁFA)
Adatok
Gyártó
Perfact-Pro Kft.
Forgalmazó
Perfact-Pro Kft.
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
9789639929401
Tömeg
200 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés