Új jelszó kérése

Termékek


K-komplex 500mcg 20ml Nature&Vitality
K-komplex 500mcg 20ml Nature&Vitality

A K2-vitamin legfontosabb szerepe a szervezetben, hogy képes aktiválni olyan fehérjéket, melyek azért felelősek, hogy a kalcium oda épüljön be, ahová szükséges (a csontokba, fogakba) és ne oda, ahol árt (lágyszövetek, erek). Az utóbbi 10 évben több tanulmány is egyértelműen igazolta, hogy a K2-vitamin fogyasztással arányosan csökken a koszorúér-elmeszesedés és a csontritkulás előfordulás. Az is kiderült, hogy a kalcium fogyasztás nem csökkenti a csontritkulást, ellenben fokozza a érelmeszesedést. K2-vitamin nélkül tehát a kalcium nem a csontokba épül, hanem többek közt az ereinken rakódik le. 


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
2
PaleoCentrum Kft.
2018.05.22 09:57
Kedves Ágnes! A zsírban oldódó vitaminokat (ez is olyan) nem célszerű folyadékba keverni, mivel nagy a veszteség (pohár fala, kanál). Közvetlenül szájba, vagy ételbe cseppenthető.
A gyártó összes ilyen terméke pipettás kupakkal van ellátva, könnyen számolhatóak a cseppek.

Előnyök: -
Hátrányok: -
1
Ágnes
2018.05.19 06:09
A GAL K-komplex cseppeknél azt írják, nem szabad folyadékba keverni, mi ennek az oka és igaz-e erre a készítményre is? Másik kérdésem, hogy mennyire jól szabályozható az adagolt cseppek száma? Úgy látom, hogy az 1000 mcg készítményből 6 csepp ugyanannyi hatóanyaggal rendelkezik, mint az 500 mcg készítményből 24 csepp. Így az erősebb készítmény talán gazdaságosabb lenne és kényelmesebb az adagolása, már ha az jól szabályozható.
Előnyök: -
Hátrányok: -
Webáruház készítés