Paleolit receptek
Töltött avokádó
Hozzávalók 1 személyre:
- 1 érett avokádó
- 2 tojás
- 4 szelet bacon kis kockákra vágva
- 4 szelet bacon ropogósra sütve
- 2 ek érett reszelt sajt (opcionális)
- 1 csipet bors
- 1 csipet só
Ahogy látható, igen széles paletta áll a rendelkezésedre, így ne félj megrendelni azt, amire a legnagyobb szükséged van! Válts egészséges, paleolit életmódra, és rendelj meg webáruházunkból mindent, amit szívesen ennél!
Hozzávalók 1 személyre:
- 1 érett avokádó
- 2 tojás
- 4 szelet bacon kis kockákra vágva
- 4 szelet bacon ropogósra sütve
- 2 ek érett reszelt sajt (opcionális)
- 1 csipet bors
- 1 csipet só
Elkészítési idő:
25 perc
Elkészítés:
A sütőt előmelegítjük 200 °C-ra. A félbevágott, kimagozott avokádók közepéből evőkanállal kiemelünk egy-egy tojásnyit, és beléjük ütjük a tojásokat. Erre kerül a reszelt sajt és az apró kockára vágott bacon, majd mehetnek is a sütőbe. 15-20 perc alatt készre sütjük és a sült baconszeletekkel tálaljuk őket. (Az avokádóból kivájt darabokat salátában, szendvicskrémbe dolgozva vagy egyszerűen csak magában is fogyaszthatjuk.)
E nagyon egyszerű fogást reggelire, de akár egy könnyű vacsorának is elkészíthetjük.